مقاوم سازی تونل دسترسی (Utility Tunnel) با FRP

خانه   ❯   مقاوم سازی با FRP   ❯   کاربردهای FRP   ❯   صنایع   ❯   مقاوم سازی تونل دسترسی (Utility Tunnel) با FRP

5/5 - (10 امتیاز)

تونل‌های دسترسی عموما در زیرساخت‌ها، مراکز درمانی، دانشگاه ها و … استفاده می‌شوند. شبکه تونل های بتنی گاهی بسیار طولانی بوده و سطح مقطع آن معمولا دارای ابعاد 2 متر در 2 متر می‌باشد. تونل های دسترسی محل عبور خطوط لوله آب، آب داغ، هوای فشرده، گاز و …، کابل های ارتباطی، کابل های فیبر نوری و … می‌باشند. تونل های دسترسی در معرض نفوذ آب از پایین هستند و عدم تهویه مناسب می‌تواند رطوبت و دمای هوای محیط را بالا برده و سرعت خوردگی آرماتورها را افزایش دهد. دسترسی به این تونل ها از طریق آدم رو (چاهک) هایی که گاه تا چند ده متر با هم فاصله دارند تامین می‌شود. لوله هایی که به دیوار متصل هستند دسترسی اندکی را به دیوارها و سقف فراهم می‌کنند. با توجه به این شرایط دشوار، تعمیر تونل‌ دسترسی با روش های سنتی همچون استفاده از بتن و فولاد بسیار زمان بر و غیراقتصادی خواهد بود. بدین ترتیب مقاوم سازی تونل دسترسی با مصالح کامپوزیت پلیمری FRP شرکت افزیر، راهکاری فوق‌العاده محسوب می‌شود.

ابتدا بتن فرسوده شده برداشته می‌شود و در صورت نیاز سطح بتن را با ملاتی که به منظور جلوگیری از ریزش سقف تونل استفاده می‌شود؛ می‌پوشانند. مصالح کامپوزیت پلیمری FRP شرکت افزیر را می‌توان بیرون تونل به رزین آغشته کرده و سپس به داخل تونل دسترسی برده تا روی دیواره ها و سقف اجرا شود. مهندسین و متخصصین شرکت مقاوم سازی افزیر با محاسبه مقاومت کنونی تونل، شدت خوردگی و نیز بارهایی که احتمالا در آینده به تونل وارد خواهند شد، اقدام به تهیه نقشه ها و جزییات مربوط به اجرای طرح مقاوم سازی تونل دسترسی با مصالح کامپوزیت پلیمری FRP شرکت افزیر می‎‌نمایند.

مقاوم سازی تونل دسترسی با FRP
مقاوم سازی تونل دسترسی با FRP

مزایای روش مقاوم سازی تونل دسترسی به کمک مصالح کامپوزیت پلیمری FRP شرکت افزیر

  • مصالح کامپوزیت پلیمری  FRP دارای وزن پایینی بوده و چگالی مصالح و ورق های FRP حاصل کم می باشد.
  • مقاومت کششی و مدول الاستیسیته مصالح کامپوزیت پلیمری  FRP بالاست.کامپوزیت FRP مقاومت بالایی در برابر خوردگی دارد.
  • قیمت مناسب مصالح کامپوزیت پلیمری   FRPشرکت افزیر سبب فروش بالای آن در ایران و سایر کشورها، در سالهای اخیر شده است.
  • ضخامت کم الیاف FRP  سبب نازک بودن ورق های کامپوزیت FRP (در حد میلی‌متر) شده و باعث می‌گردد آنها فضای اضافه اشغال نکند.
  • سرعت کار بیشتر و نحوه اجرای آسان مصالح کامپوزیت پلیمری  FRP
  • مقاومت ضد اسیدی و خورندگی مصالح کامپوزیت پلیمری  FRP سبب کاربرد روز افزون آنها در برابر محیط اسیدی و شیمیایی شده است.
  • اتصال ورق FRP به سطوح مختلف بتن و آهن خوب بوده و همپوشانی آن زیاد نیست. که سبب پایین آمدن قیمت مصالح کامپوزیت پلیمری  FRP می‌گردد.
  • حمل و نقل آسان بدلیل وزن پایین مصالح کامپوزیت پلیمری  FRP

هزینه اجرای مقاوم سازی تونل دسترسی با مصالح کامپوزیت پلیمری FRP شرکت افزیر

برای مشاوره و کسب اطلاع بیشتر درمورد هزینه اجرای مقاوم سازی تونل دسترسی با کارشناسان شرکت مقاوم سازی افزیر در تماس باشید.

نظر خود را درج کنید..

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 8 =